Després de l’èxit sense precedents d’Èpic Solete, des de fa mesos que totes les mirades estan posades sobre el pròxim llançament dels The Tyets. Un llançament que arriba aquest divendres 17 de novembre amb el single “Tornem a casa”: una bomba de rellotgeria EDM i un bon statement del que són capaços de fer.

Després d’una gira tan extensa com la que han fet els The Tyets aquest any 2023, el concepte de “tornar a casa” sempre ha estat molt present en les setmanes de carretera de la banda, i el single que presenten aquest divendres parla, justament, del sentiment de tornada al lloc on tornes a ser tu. Produït a mig camí entre Suècia i Mataró amb el productor suec Championmadeit, Oriol de Ramon, Xavier Coca i Pol Banchs, mesclats i masteritzat a càrrec d’Aleix Iglesias, “Tornem a casa” és un senzill d’electrònica molt enèrgic, amb unes vibes molt tomorrowland i en definitiva una cançó molt ballable perfecte per la temporada de clubs aquest hivern.

“Tornem a casa” és un nou exemple de quant camaleònics poden ser els The Tyets. Cada tema que publiquen és diferent de l’anterior buscant sempre un nou cop d’efecte, sempre al capdavant de les tendències musicals mundials. La banda ha tornat a confiar en la productora Buum Films per dirigir el videoclip de “Tornem a casa” un habitual al capdavant dels visuals dels The Tyets sota la direcció de Sergi Pujantell.

- Publicitat -