Després de publicar “LA PLATJA” juntament amb The Tyets, que ha estat la cançó de l’estiu dels territoris de parla catalana (amb més de 6M de reproduccions), els enormes Stay Homas s’acomiaden de la calor, de la platja i de totes les coses que passen entre juny i setembre amb la seva nova cançó “xinu xanu”.

Amb una mica de nostàlgia pròpia de la tardor, el trio barceloní amb més hits per metre quadrat, publiquen una cançó pop amb elements rítmics a mig camí entre la bossanova i el reggeato. El millor remei per acomiadar-se com toca de l’estiu.

Kquimi Saigi firma aquesta tendra i divertida producció, que ve acompanyada d’un videoclip protagonitzat pels mateixos Stay Homas i els seus amics més fidels (miau).

- Publicitat -

Propers bolos Stay Homas
23/11 – Sala Razzmatazz (Barcelona) SOLD OUT
24/11 – Sala Repvblicca – Festival La Prèvia – València
02/12 – Auditori de Girona (Girona)
16/12 – Hatortxu Rock (Atarrabia – Pamplona)
29/12 – Festivern (Tavernes de la Valldigna)