El jove cantautor Òscar Boyle està començant la seva carrera presentant senzill a senzill el seu nou EP que porta com a nom “Empty Pages”. Un disc de curta durada on l’Òscar es refugia en les seves cançons.

Després de debutar aquest mes de març amb ‘One Last Time’, de la mà d’El Teler, posteriorment va presentar Empty Pages i aquest dimarts 14 de novembre ens presenta el tercer tema, ‘Crucigramas’.

A Crucigramas Boyle parla del moment que veiem com una persona important s’allunya de les nostres vides. Un amic, un familiar, una parella… En aquell moment ens refugiem en mentides, autoenganys i excuses que ens porten a laberints sense sortida. Una cançó que compta amb la col·laboració de l’actriu Raquel Díez per crear un duet màgic. Una cançó plena de guitarres i petits detalls per generar un coixí musical de fragilitat perquè per sobre les dues veus puguin jugar i parlar-se dibuixant aquesta trama dolorosa i trista.

- Publicitat -

Per jugar a favor de la metàfora, també hi ha col·laborat la dissenyadora i directora creativa Erica, més coneguda com @acrosseri, que ha treballat amb artistes com Lola Índigo o Laura Gibert. L’Erica ha fet un videloyric on les paraules i les frases es van dibuixant a llapis dins dels mots encreuats, “crucigramas”, i mostra la fragilitat i la tristor de la cançó escapant d’estètiques digitals i buscant un ambient més “analògic” més de veritat.

Òscar Boyle segueix treballant amb Àlex Pérez, qui l’ha acompanyat tant com a productor i enginyer de gravació i mescla, com fent l’acompanyament amb el seu petit segell que porta per nom El Teler Music.
Juanjo Muñoz dels estudis Catmastering ha estat, de nou, l’encarregat del màstering.