Els Amics de les Arts i Lildami han estrenat aquest vespre ‘Saps fer-ho’ una cançó conjunta que van gravar el passat més de juliol sota la producció de Sr. Chen.

‘Saps fer-ho’ és una cançó pop, melòdica, pròxima al brit pop amb el segell inconfusible d’Els Amics de les Arts i la sempre efectiva intervenció rapera de Lildami. La cançó atraparà sense remei als seus públics, que de ben segur hi trobaran un al·licient per a posar-se a ballar en un context de tardor que més aviat convida al contrari. “Saps fer-ho” és un divertimento que parla de la típica (o del típic) ex que ja es té superat, que de sobte reapareix per a tocar les tecles adequades per sembrar dubtes. Qui no ha tingut un o una ex totalment superada que ha sabut perfectament com tornar a entrar al nostre cor?

La cançó s’acompanya d’un videoclip divertit dirigit pels mateixos Lildami i Els Amics de les Arts.

- Publicitat -