Foto:_Albert Palomar

Avui, el cantautor Jordi Pèlach està encantat d’anunciar el llançament del seu darrer videoclip, una obra visual que suposa una peça més del collage que representa el seu últim disc conceptual “Ningú estima el carter”. Titulada “La timidesa de la Julieta”, la cançó captura un moment de profunda malenconia i introspecció (el que dura una cigarreta), enriquint un àlbum que precisament destaca per la seva força i electricitat.

En aquest captivador vídeo musical, Jordi Pèlach porta el seu públic a un viatge fascinant a través de les profunditats de l’emoció humana, l’enamorament, la timidesa, i la volatilitat de la vida. La narració evocadora i les imatges minimalistes es combinen a la perfecció amb la profunditat lírica de la cançó, creant una experiència immersiva que ressona amb el cor i l’ànima de l’espectador.

Sobre la cançó:

- Publicitat -

“La Timidesa de la Julieta” és una cançó d’una bellesa inquietant que serveix com a bypass emocional de l’últim àlbum de Jordi Pèlach. S’endinsa en les complexitats de l’esperit humà, explorant la timidesa i els sentiments dissonants previs a un enamorament furtiu. La lletra sincera i evocadora, i la melodia inquietant de la cançó, combinades amb la veu greu i una instrumentació misteriosa, la converteixen en una peça destacada en un àlbum que ha rebut l’aclamació de la crítica, tant d’aquí com estrangera, destacant la seva rebuda a Itàlia i a l’estat espanyol.

Sobre el vídeo musical:

Realitzat per Eduard Boada, amic de la infància i també cantant i compositor (Frenètic, Eduard Boada), el videoclip de “La Timidesa de la Julieta” teixeix un tapís visual minimalista i amb regust antic, girant sobre l’única imatge del propi Jordi Pèlach que complementa amb sobrietat la profunditat lírica i emocional de la cançó. El concepte és mostrar un moment de melancolia i reflexió, que dura el temps que dura una cigarreta.
Jordi Pèlach convida els fans i els entusiastes de la música a submergir-se en la bellesa malenconiosa de “La Timidesa de la Julieta” i a experimentar la honestedat i minimalisme que ofereix el vídeo musical.