Joan Dausà publica una cançó que posa en valor el retrobament amb les persones estimades per Nadal, i el record a tots aquells i aquelles que ja no hi son i que han estat importants a les nostres vides. Un tema de pop intimista i vitalista que ens recorda la sonoritat més primigènia del músic amb el piano i la veu com a fils conductors
.
La cançó ha estat produïda per Santos&Fluren, productors habituals de Dausà .Lyona signa el videoclip de la cançó que protagonitza el mateix Joan Dausà.

Aquesta cançó es podrà escoltar en directe a la gira de Nadal que es durà a terme arreu del territori, i que passarà per la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, el Batrina de Reus, o el Jardí de Figueres. Una gira que finalitzarà el pròxim 20 de gener al Palau Sant Jordi i per la qual queden un miler d’entrades a la venda.

- Publicitat -