Guillem Gisbert ha estrenat aquest dijous la seva aventura en solitari amb ‘Les dues torres’ i ‘Waltzing Matilda’, dues de les cançons que formaran part d‘un disc que inclourà 11 cançons i que s’espera pel març de l’any vinent.

El líder de Manel obre d’aquesta manera la seva etapa en solitari, després que el grup anunciés una hibernació.

A ‘Les dues torres’ el músic converteix les dues torres de la Vila Olímpica en protagonistes, mentre que a ‘Waltzing Matilda’ ret el seu particular homenatge a una ex forjant una oda a l’amor després de l’amor.

- Publicitat -

De moment es desconeix com sonarà musicalment el disc, però en declaracions a TV3 Gisbert ha explicat que les dues cançons haurien pogut formar part d’un disc de Manel.

Gisbert presentarà en directe el treball en festivals com el Primavera Sound, l’Strenes, l’Embassa’t o el Vida. Així mateix la presentació tindrà lloc a la Sala Apolo amb les entrades exhaurides des del dia que es van posar a la venda.

En declaracions a RAC1, Gisbert ha volgut tranquil·litzar als seguidors de Manel dient que el grup publicarà més discs i que en cap cas s’han separat i que tornaran, no sap quan, però que no serà d’aquí a 10 anys.