En Guillem Bautista ha volgut tancar aquest any 2023 de la millor manera possible, amb el llançament del seu segon EP: “vaivé”. Està format per cinc cançons: “tot avança”, “m’amagava”, “als ulls”, “referències” i “gebre”.

En cada una d’aquestes cinc cançons, l’artista ha desencadenat una explosió de sentiments protagonitzats per l’amor i les contradiccions. Així com el vaivé, una successió alternativa d’esdeveniments variats i sovint oposats. El creixement personal, el pas del temps, la nostàlgia, el record i, tanmateix, el valor del present, són el prisma que el cantautor ha atribuït al seu darrer àlbum.

Un àlbum que pretén apel·lar la sensibilitat dels seus oients, així com poder difondre tots aquells valors que l’artista promou com el catalanisme i la defensa de la cultura i llengua catalana, el feminisme i la valoració de l’art en qualsevol dels seus vessants. Aquest EP, de la mateixa manera que la resta de cançons de l’artista, ha estat compost, interpretat, gravar, produït, mesclat i distribuït pel mateix cantant, gràcies a la seva àmplia formació musical.

- Publicitat -