En motiu del 25N, dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les dones, la cantautora catalana publica el seu single més reivindicatiu: “Ya no más” (2023, Satélite K). Es tracta d’una cançó en castellà a capella amb un delicat arranjament vocal que narra explícitament la història d’una supervivent de violència de gènere.

El dibuix de la portada corre a càrrec de la seva germana, Estel Boada, cantant i artista multidisciplinària. Es tracta d’una silueta femenina d’esquenes en un mar de llàgrimes que evoca la famosa escultura trencada Venus de Milo. El single ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat pel productor Arnau Figueres.

Gessamí Boada actualment es troba de gira amb el seu tercer treball, “L’art d’estimar” (2022, Satélite K), on la podem sentir interpretant “Ya no más” sense cap més element que la seva veu, potser el moment més cru i potent del concert. “Ya no más” és un crit en contra d’una societat masclista per a que deixi de maltractar la dona.

- Publicitat -