Després de molt temps sense fer-ho, el cantautor Lluís Llach ha tornat a un estudi de gravació per a enregistrar-hi juntament a Els Catarres, una versió d'”Un sostre fet d’estrelles” cançó que apareix al darrer disc del grup d’Aiguafreda, Diamants, publicat al 2022. Aquesta nova versió cantada per un dels cantautors més estimats del país i que més els ha influenciat, aporta una nova dimensió i profunditat a la cançó, que es presenta més despullada i acústica que l’original.

Aquesta nova versió revisitada se suma a la del “Vull estar amb tu”, un dels seus grans clàssics, reinterpretada amb les col·laboracions dels Stay Homas i de Zoo, que va ser el primer avançament d’un disc molt especial que Els Cataa rres publicaran el 17 de novembre carregat de fins a onze noves versions dels seus grans èxits.

Figa Flawas, Balkan Paradise Orchestra, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, el productor i cantautor basc Zetak que interpretarà “Invencibles”, l’Escolania de Montserrat, Sopa de Cabra que cantaran el clàssic “La porta del cel” i una col·laboració col·lectiva d’artistes valencians com Xavi Sarrià, Carles Caselles dels Smoking Souls, Flora Sempere d’El Diluvi, Artur Martínez i Jose Beteta de La Fúmiga i Àlex Seguí de La Gossa Sorda, són els i les artistes que hi ha volgut deixar la seva empremta.

- Publicitat -