El primer avançament del quart disc d’Anaïs Vila és una declaració d’intencions sobre les dificultats a l’hora de prendre la decisió de trencar o llençar-se de cap en una relació entre dos. La inestabilitat emocional enmig de desitjos i emocions. Un “vull però no puc”; un “puc, però no vull”.

Amb tot el que hi ha al darrera i tot el que hi pot haver al davant. En la senzillesa aparent de “Loop” hi destaquen la veu sincera de Vila i el so de les guitarres i del felt piano, dins d’una producció acústica que envolcalla amb dinàmiques el discurs de la cançó. Jordi Bastida a les guitarres, Andreu Moreno al baix i bateria, Pep Soler al piano i Gessamí Boada, Enric Verdaguer i Gerard de Pablo als cors, són els músics que acompanyen la veu de Vila en aquest primer senzill, produït pels mateixos Pep Soler i Andreu Moreno.

Gravat per Dani Val i mesclat per Roger Rodés a Medusa Estudio Barcelona i masteritzat a Catmastering Manresa per Juanjo Muñoz. El dibuix de la portada és de Rita de Pablo i el disseny de Gerard de Pablo. “Loop” surt també en format audiovisual amb un videoclip de Pol RG.

- Publicitat -

“Ara sempre” és un àlbum acústic, poètic i madur, on la senzillesa i la profunditat discursiva es mesclen en una producció acurada, amb la veu i les guitarres com a elements essencials. Anaïs Vila fa un retrat de les barreres i els anhels dels qui ara viuen la dècada dels trenta, a través del seu quart llarga durada. L’emergència climàtica, l’ansietat, la vida frenètica, les relacions de parella, les ruptures i els desitjos ocults conviuen amb la recerca d’esperança davant d’un futur amb poques sortides i amb la necessitat d’una connexió constant amb la naturalesa. Onze cançons de pop independent, amb pinzellades de folk, que s’allunyen de qualsevol artificiositat.