Foto: @kaothic_alice

Després de la bona acollida del seu últim disc “Moments”, Manu Guix enceta una nova etapa musical. Ho fa amb “No ens cal res més”, un tema amb el seu segell propi i inconfusible, i que està ple d’elegància i sensualitat. A més, la cançó compta amb una melodia que t’atrapa i et sedueix des de la primera escolta.

Segons Manu Guix, aquest nou senzill “parla de la necessitat de recuperar la sensació de novetat quan fem l’amor amb la parella. Parla de la pell, del desig, de deixar-nos endur per la nostra condició d’animals, que és en definitiva, el que ens fa més humans”.

Una cançó amb tons intimistes que, a més, ve acompanyat d’un videoclip dirigit per Iñaki Mur que posa en imatges la sensualitat d’aquest relat.

- Publicitat -

“No ens cal res més” és la primera de les cançons que publicarà amb la nova discogràfica Medusa Music, un nou projecte comandat pel propi artista, juntament amb el productor musical, Roger Rodés, i el seu soci i mànager, Carles Gómez Llorens (Crea Music). De fet, aquesta nova discogràfica també es presenta en societat amb aquesta cançó.