Foto: Pol Fuentes

KM.0 és un grup integrat per set músics d’arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: ‘A tu’. Tot això passava just abans de la pandèmia, i durant aquest temps han fet que la seva música es vagi cuinant a foc lent, treballant i cuidant cada tema al detall. El passat 2022 van començar a rodar ja per tot el país!

La música que ofereix KM.0 és de collita pròpia, d’aquí el seu nom, destacant l’aparició de pinzellades d’electrònica en cadascun dels temes. El seu directe inunda els escenaris d’alegria i optimisme gràcies a la seva música festiva!

Després de presentar alguns avançaments com ‘Em quedo’, ‘Va canviant’ i ‘Part de mi’ -que han estat tot un èxit i ja estan sonant a les ràdios musicals catalanes- per fi arriba el seu esperat àlbum ‘Les coses que som’. Aquest disc és el resultat de treballar plegats durant un any replet d’experiències i coneixent-se com a equip musical i com a persones. ‘Les coses que som’ és haver trobat un punt musical en comú entre tots els membres del grup, on estan còmodes i satisfets amb el resultat.

- Publicitat -

Un nou àlbum de KM.0 que parla de les vides dels integrants, vivències i situacions reals que han viscut fins al dia d’avui, de la manera més orgànica i directa. Aquest disc també compta amb col·laboracions potents com la de la Gemma Humet, que ja va sortir a la llum en un dels avançaments. Ara, no et perdis la presentació del disc a La Nau de Barcelona el pròxim 9 de novembre!