Foto: Helena Dalmases

Figa Flawas continuen demostrant que són una de les bandes més inspirades i en forma del panorama musical català amb “XTRATERRESTRES (na de na)”, una nova cançó amb arranjaments d’electrònica i ànim festiu i clubero que convida al ball, a la diversió i, a la vegada, és una invitació al món de la nit, perillós i enigmàtic i ple de persones que, una vegada desinhibides, es converteixen en autèntics extraterrestres.
Aquest nou single arriba ple de referències de la cultura pop com Barbie i Ken, Tomàtic, C. Tangana o la sala Razzmatazz, emblema de la nit barcelonina.

“XTRATERRESTRES (na de na)” és sens dubte el nou èxit dels de Valls, que single a single, s’han consolidat com el grup de referència de la nova generació de música pop urbà català i que van fent camí cap al nou disc que estan preparant per a inicis del 2024.

Les cançons anteriors, “MUSSEGU”, “DIABLA”, “XALALA” i “AURORA”, són la prova evident que els Figa Flawas estan tocats per la vareta màgica de l’èxit. Quatre hits facturats en pocs mesos que s’han convertit en imprescindibles de la seva gira que acabarà aquest 2023 amb 76 concerts. Quatre singles que han estat virals a xarxes socials i reproduïts a plataformes digitals aconseguint xifres impressionants i que han comptat amb col·laboracions tan espectaculars com Lluís Gavaldà d’Els Pets, Mushka o Stay Homas. Totes elles formen part de l’EP “Recent t’arriba la invitació per…”, que és la primera part del que serà el seu nou disc.

- Publicitat -

Figa Flawas anuncia, a més, que presentarà el seu nou disc el pròxim 20 d’abril a la sala Apolo de Barcelona en el marc del Festival Cruïlla de Primavera.

Figa Flawas s’han consolidat en temps rècord en una de les propostes artístiques de més èxit a casa nostra. S’han atrevit amb la “batxata” i amb el “corrido tumbado” en català, han fet ballar aquest estiu amb “XALALA” i ara ens conviden a conèixer éssers del món de la nit amb el que ja és un nou èxit, “XTRATERRESTRES (na de na)”.