Fa quasi un any estrenàvem “Dimecres” un dels primers avançaments del nou disc d’Esther. “Ja saps que jo sóc així”. Les dures paraules que expressaven la sensació de vulnerabilitat de l’artista. Una cançó crua on ESTHER ens obria el seu cor per contar-nos la sensació de soledat física i emocional quan una persona important de cop i volta perd la màgia del que era.

Mesos desprès, i junt al talent de la rapera valenciana JazzWoman, la vulnerabilitat de “Dimecres” es transforma en empoderament en majúscules. Estrenem un remix en el que les dues artistes valencianes s’uneixen per canviar la melangia per energia ballable.

“Baby, lo nostre es pa’ sempre” El Remix de ‘Dimecres’ ha sigut produït i mesclat per Pau Paredes, un dels productors més en forma de l’indie i la electrònica nacional (ha treballat per a artistes del nivell de Mikel Izal, Ginebras, Amatria, ElyElla, Inmir, etc.).

- Publicitat -

El productor valencià afincat a Madrid, ha sabut entendre a la perfecció la màgia del duet format per ESTHER i JazzWoman, el qual no deixarà indiferent a ningú, i potser ha vingut per a quedar-se. Tot una declaració d’intencions de l’ESTHER que ve al 2024: la dels grans escenaris i festivals.