Una versió sorprenent de l’èxit “Vull estar amb tu” del disc Postals d’Els Catarres publicat l’any 2013 amb les col·laboracions dels Stay Homas i Panxo de ZOO és el primer avançament d’un disc molt especial que el grup d’Aiguafreda publicarà el 17 de novembre carregat de fins a onze noves versions dels seus grans èxits.

Balkan Paradise Orchestra, Els Amics de les Arts, l’Escolania de Montserrat, Figa Flawas, Gerard Quintana de Sopa de Cabra, Lluis Llach, Stay Homas, Panxo de ZOO i una col·laboració col·lectiva d’artistes valencians com Xavi Sarrià, Carles Caselles dels Smoking Souls, Flora Sempere d’El Diluvi, Artur Martínez i Jose Beteta de La Fúmiga i Àlex Seguí de La Gossa Sorda, són els i les artistes que hi ha volgut deixar la seva empremta.

El disc pretén ser un regal pel públic de tota la vida, però també pel que ha arribat amb els seus darrers èxits. El so del grup ha evolucionat molt des de l’any 2011 en què va néixer en format de trio acústic. Per aquest motiu, enregistrar les seves cançons més populars des de zero ha permès actualitzar-les amb el seu so actual, que és el d’una banda de pop rock amb recursos de música electrònica. Per altra banda, la incorporació de les col·laboracions també ha aportat una màgia especial al resultat final. La sensibilitat de cada persona que hi ha cantat o hi ha tocat algun instrument ha portat les cançons a nous llocs. “Són les mateixes cançons, però semblen noves”, afirma el grup. “Ens venia molt de gust comptar amb artistes que admirem de l’escena catalana, que hem admirat des de petits o amb els que ens hem creuat darrerament. Hem donat una nova vida a les cançons, la qual cosa serà un regal pel públic, però també per a nosaltres”.

- Publicitat -

Aquest treball tan especial s’engloba en la celebració dels deu anys de carrera del grup d’Aiguafreda, que van començar l’octubre de 2021 amb la publicació del llibre “Catarres X” escrit per Jordi Basté, una extensa gira que ha passat per Catalunya, Balears i el País Valencià i que culminarà amb quatre concerts consecutius a la Sala Apolo dedicats cadascun a un dels seus darrers quatre discos i que va exhaurir les pràcticament 5.000 entrades posades a la venda el passat mes de juny. Dimecres 22 de novembre dedicaran el concert al disc Postals, dijous 23 a Big Bang, divendres 24 a Tots els meus principis i dissabte 25 a Diamants.