Declivi és un grup emergent de sis nois de Manresa de rock indie en català. El grup el formen una veu, dues guitarres elèctriques, una guitarra acústica, un baix i una bateria. Quan van començar, no sabien pràcticament res els uns dels altres però, ràpidament, va semblar que es coneguessin des de sempre. Segurament això és perquè parlen el mateix idioma. Parlen d’alienació, d’amor i d’introspecció en forma de balada, de cançó de protesta o en un to més irreverent. Parlen de qui som, de què els preocupa i de quin futur volen i ho fan amb música que convida a riure, a cridar o a plorar.

És la seva manera de ser lliures, de canalitzar tot allò que els inquieta, que no els deixa dormir. I compartint aquesta música conviden a tothom a participar d’aquest ritual, a lliscar avall pel declivi del món. Sense deixar mai de celebrar i reivindicar allò que són i sempre en la seva llengua, el rock català. Rock català perquè han crescut amb ell, perquè forma part de la seva identitat musical, perquè no recorden un viatge en cotxe de petits en què no cantessin els Pets, Lax’n’busto, Gossos o Sopa de Cabra.

Es presenten amb un directe que fluctua des de la més profunda nostàlgia fins a la festivitat transmetent a l’espectador tota mena d’emocions a flor de pell. La durada d’aquest és d’entre una hora tres quarts i dues hores que omplen de cançons de collita pròpia i, potser, d’alguna versió puntual.

- Publicitat -