Cloe és una jove cantant i productora musical de Barcelona de només 22 anys. Amb la seva primera maqueta es va presentar al Concurs de talents emergents de música urbana KLK, del qual va sortir com la flamant guanyadora en una final celebrada a la Fira de Vilaseca (FiM) i on ja va demostrar que té quelcom que la fa especial i diferent de la resta.

Ara mateix es troba en ple procés de producció del que serà el seu àlbum de debut, del qual ja ens ha presentat ‘Trampa’, un primer senzill molt fresc i comercial que el podem incloure dins el gènere Urban i concretament del Funk Carioca.

Ara és el moment de donar una passa més amb el seu segon avançament, ‘Entre el fum’. Produïda per ella mateixa i en Pep Saula (Sexenni), es tracta d’una cançó molt ballable, comercial i actual que té tota la pinta de convertir-se en el seu primer Hit i en una de les grans sorpreses de la temporada.

- Publicitat -