Foto: Souto

La sabadellenca Ven’nus estrena “T’HI QUEDES”, una nova cançó que li serveix per encetar una etapa que culminarà al febrer amb la publicació d’un nou EP. La cantant que al febrer va publicar el seu sorprenent debut discogràfic Bocaterrosa que tantes alegries li ha donat, ara es treu del barret una cançó pop amb producció electrònica trepidant que firma ella mateixa acompanyada dels seus productors habituals Arnau Vallvé i André Nascimbeni.

“T’HI QUEDES” és un missatge de suport. És aire fresc que pretén transmetre la tranquil·litat que dona la confiança en tu, però sobretot en la resta de la gent. En una societat efímera i incerta on la majoria dels vincles solen ser líquids, confusos, ambigus, cal reivindicar la confiança i el deixar-se estimar com un acte de valentia.

“Al final, tot el que volem és sentir-nos en pau, i saber amb qui i quan volem comptar”, afirma Ven’nus.

- Publicitat -