Foto: Jep Jorba

Avui dimarts arriba a totes les plataformes “Gotta Keep It Going”, primer avançament del nou disc de The Gramophone Allstars Big Band que compta amb la participació de Rodrigo Laviña (Extraño Weys, At-Versaris). Un tast de cara a la preestrena en viu d’aquest divendres al Mercat de Música Viva de Vic.

Quan hi ha una gran festa en marxa, mai no és problema si arriba més gent. Al contrari. Benvinguts, passeu, passeu. The Gramophone Allstars Big Band ja són habitualment multitud, 16 músics a l’escenari així de partida. Però en aquesta nova aventura obren les portes i conviden tots els seus amics a jugar. Micro obert a les veus més diverses, als instrumentistes més suggerents. I aquí neix “Call Your Friends”, títol i divisa d’aquesta nova aventura gramofònica, el tercer àlbum des que el combo inicial va mutar en big band i va donar vida a un projecte tant inversemblant com apassionant.

Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, aquest 2023 retornen amb l’esperat “Call Your Friends”, que apareixerà en vinil, CD i digital el proper 20 d’octubre.

- Publicitat -