La cantautora Marta Shanti estrena ‘Abraçades’, una cançó de rap juntament amb Nil Gascón Bosch, raper, membre de la banda vallesana Testigos del Delirio i també parella de l’artista. Abraçades és el quart avançament del nou disc, On comença el camí, que publicarà amb el segell de Cases de la Música el proper 20 d’octubre.

On comença el camí és el primer àlbum de llarga durada de Marta Shanti, després de dos EPs: Ànima, publicat el 2021 amb la producció musical de Jordi Díez, i Arrels (2020), de producció pròpia.

ABRAÇADES és una oda a l’Amor, un cant a l’Art de compartir-se i d’estimar. Produïda per Jordi Díez (La Salseta del Poble Sec), ‘Abraçades’ descobreix un estil fins ara inèdit per Marta Shanti, el rap, un gènere que, fins ara, la polifacètica artista encara no havia tocat.
ABRAÇADES, de MARTA SHANTI, ens interpel·la directament i ens fa preguntar-nos ‘què hi ha sota la pell?’, què és allò que ens configura més enllà de la nostra imatge exterior i quins són els vincles que ens lliguen a les persones que estimem. Una cançó en què el protagonisme és compartit amb l’altra veu que l’acompanya; que posa paraules al pensament i a l’Amor, en majúscula.

- Publicitat -

Nil Gascón Bosch estructura els versos d’ABRAÇADES amb passió i destresa, essent la veu de la raó en aquesta cançó sensible i profunda. Marta Shanti és emoció en estat pur; la veu dels sentiments i de la passió punxant que vol comprendre més enllà de la raó i que amb la seva suavitat i delicadesa converteix les tornades d’ABRAÇADES en carícia.

“Recordo haver escrit la cançó en un viatge amb la Marta a Andorra. De vegades per fer una cançó cal estar en el moment adequat, en el lloc adequat i amb la persona adequada, i així va ser”, explica Nil Gascón Bosch. Marta Shanti, per part seva, assegura que “ABRAÇADES és una cançó d’Amor i de voluntat; perquè atrevir-nos a estimar i a deixar-nos estimar és l’acte més heroic i més sensible que podem fer com a éssers humans”.