Foto: Clara Ako de Ariz

Han passat dos anys des que Maria Hein es va presentar davant el món amb Continent i Contingut, un àlbum de debut amb el qual es va convertir ràpidament en una de les artistes revelació del moment.

Un disc delicat, on barrejava folk i pop, i en el qual desprenia una màgia única que tallava la respiració, màgia que li va portar a guanyar premis com el de Millor Artista Revelació (2021), Millor cançó (2021), Millor Disc Revelació (2022) i Millor Disc d’Autor (2022) d’Enderrock, i a estar nominada als Premis Alicia 2023 al Millor Talent Emergent i al Premi Cerverí 2022 a la millor lletra per Sa teva presència.

TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ és el segon disc de la cantant i compositora mallorquina, un àlbum on la Maria Hein aposta pels elements electrònics, amb una producció més minimalista, on la veu és l’instrument principal que vertebra cadascuna de les cançons. I, sincerament, aquest disc és la prova perfecta de què Maria Hein pot arribar fins a qualsevol lloc.

- Publicitat -

Amb una actitud totalment camaleònica i amb ganes d’experimentar amb altres sonoritats i textures, Maria Hein ha passat d’un Continent i Contingut, on trobem lletres atemporals i una producció més orgànica i clàssica, a TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ, on s’expressa d’una manera directa, cara a cara i de tu a tu. Un disc formulat com 13 capítols que expliquen tot el camí d’una relació, des del principi fins al final.

I en aquest traçat amb forma de muntanya russa trobem una mescla de sentiments i emocions amb ritmes que van des del pop amb melodies enganxoses i que abracen el concepte kawaii a moments més foscos i crus, on trobem la Maria Hein pràcticament al descobert, mentre de fons es van fonent la melancolia del piano i l’agressivitat dels baixos i dels samples. Tot un viatge on Maria Hein no ha tingut pors ni cap mena de prejudici a l’hora de posar-se a prova.

A TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ, Maria Hein ha pogut treballar acompanyada del Sr. Chen i de Ferran Palau per arrodonir aquest nou camí. I, per si encara no era prou rodó, també ha volgut comptar amb les col·laboracions de Rita Payés, Mushkaa i Socunbohemio. No es pot demanar més. Maria Hein ha comptat amb el suport de Espai Marfà per a la realització d’aquest disc.