El duet format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas continuen enamorant-nos a base de bones cançons, bones lletres i bones produccions. “Em bategues”, tema publicat el passat 6 de setembre, és una obra d’orfebreria pop on lletra i producció van agafats de la mà.

Avui n’estrenen el videoclip, amb un canvi sonor i un protagonista estel·lar, Marc Giró. Juntament a ell, els Ginestà s’endinsen a un hospital on es tracta la sensació física de l’enamorament. El clip explica el desig físic d’un batec de cor que va creixent, cada cop més ràpid… Tan ràpid que fins i tot “Em bategues” es transforma en una sped up version de l’original, versió que el proper 25 de setembre estarà disponible a totes les plataformes digitals. Tal com si es tractés d’una relació d’amor intens.

Produïda per Genís Trani i Xicu, “Em bategues” juga amb ritmes contundents que acompanyen la melodia delicada de la cançó. Pop amb una base electrònica que l’empeny cap endavant i li aporta riquesa. Ginestà continuen, doncs, mostrant-se com una de les bandes joves de pop més interessants del panorama musical català. Autors de hits com “Estimar-te com la terra”, “L’Eva i la Jana” i, darrerament, “De tot el món”, en el que serà el seu quart disc, volen tornar a sumar una col·lecció de cançons que arriben directament al cor dels seus i les seves oients.

- Publicitat -

El videoclip d'”Em bategues” ha estat dirigit per Adrián Martos i co-escrit per Marta Mojal i el mateix Martos. Conté una coreografia, obra d’Andrea Ibáñez, que no deixarà indiferent a ningú.

El nou disc serà presentat el proper 12 d’abril al Paral·lel 62 de Barcelona, en el marc de la programació del Cruïlla de Primavera. Les entrades ja estan a la venda.