Malson Atmosfèric és aquell grup que sempre els han mirat per sobre l’espatlla al passadís de l’institut. Música reivindicativa i alhora desenfadada sobre les ganes de menjar-se el món i perdre les preocupacions.

Després d’avançar diversos senzills del seu primer àlbum debut, produïts per Geri i zneakyboi, amb la col·laboració d’Oriol de Ramon (The Tyets) i DAAX (Flashy Ice Cream, Santa Salut) en la mescla, i Adrià Reig i Xavier Lek Farré al màster. A més han comptat amb un remix del DJ Marsal Ventura, reconegut exlocutor de Flaix FM i recentment actuar al festival Tomorrowland.

Aquests senzills ja acumulen més de 200 mil reproduccions online i ja els han portat a aparèixer a alguns dels mitjans digitals, radiofònics i televisius més reconeguts. També els ha dut a tirar endavant diversos concerts per Catalunya, portant la seva música a festivals com Strenes, l’Acampada Jove i l’Insomni. Ara amb el seu disc finalitzat a les mans d’Omar Ferreté a Fatlab Studio, esperen fer el salt definitiu al públic.

- Publicitat -

“Papallones” és la cançó que dona nom al disc, profunditzant en aquests sentiments que provenen de l’estómac i la insatisfacció de fer-se gran. Una cançó que engloba les ganes de viure un futur esperat contemplant els somnis, abans que la joventut sigui truncada. Aquest senzill compta amb en Guillem Solé de Buhos, escrit i gravat a Can Pardaler amb en David Rossell (Els Catarres, Txarango), tornant a la vena rock que acompanyava la banda i donant suport a què continuï amb la seva meta.

El visualizer, produït per Tramaliats (Jason Palma i Joan Molas) es un dels sis vídeos que formen part de les noves cançons del disc, els quals fan tribut a famoses escenes de les pel·lícules d’animació japonesa Studio Ghibli. “Papallones” es una clara referència a “El meu veí Totoro” esperant a la parada d’autobús.