La Pegatina celebra els seus 20 anys amb un nou EP anomenat ‘A medio camino’. Una declaració d’intencions en què deixen clar que encara queda molt per recórrer.

En aquest EP recullen les cançons que ens han presentat durant aquest darrer any com “Dolce far niente”, “Candela”, i la seva col·laboració amb Marissa Mur a “A medio camino”, a més del tema inèdit “A partir de ahí”. Un tema pop/rock a l’estil de l’exitosa reversió de “Estoy aquí” al costat de Despistados. Una altra manera d’entendre el desamor, com un desequilibri entre allò que es dóna i allò que es rep. És un tema amb ànim comercial, pensat per sonar a ràdios, i també amb l’energia suficient per ser un hit corejat als concerts del grup.

Juntament amb aquest EP, La Pegatina llança un còmic com a quadern de viatge en què es recullen les seves aventures i viatges al llarg d’aquests 20 anys. Editat per Norma Editorial el guionista Lluc Silvestre i el dibuixant Mr. Ed sintonitzen amb l’esperit festiu de La Pegatina i signen un retrat divertit i espurnejant d’una de les millors bandes catalanes de les darreres dècades. Acompanyant el grup en aquest viatge a través de mig món i descobrint les mil i una meravelles (i alguna desventura) de la vida d’una banda que està sempre en ruta, sempre somiant, sempre volant. La seva filosofia sempre ha estat la d'”Ara o mai!”.

- Publicitat -

I per celebrar amb magnificència i com a tancament aquesta gran festa d’aniversari, oferiran tres concerts molt especials; un al Wizink Center de Madrid (27 d’octubre) i dos al Sant Jordi Club a Barcelona (3 i 4 de novembre).