“Tu” és el nou senzill de Koeman. Parla d’aquella màgica sensació que sentim quan algú especial apareix a la nostra vida i és una nova mostra de pop feliç que beu de la música dels 80 i dels sons més actuals. Produït per Miqui Puig i Raúl Juan (lavlabmusic) i gravat a Bucbonera Studios sota el control tècnic de Tomás Robisco.

La cançó està disponible a totes les plataformes digitals a través de la discogràfica CreaMusic. Un setembre que a més es presenta carregat de concerts de Koeman (Santa Coloma de Queralt, Poboleda, Reus, Escaladei…).

Format per Emili Llamas i Gerard Alcover, Koeman és un duet de pop feliç. La seva recepta és senzilla però efectiva: cançons pop amb un envoltori electrònic i un so actual i ballable. Des de la seva aparició l’any 2020, han publicat quatre senzills que han sonat a les principals ràdios del país i les seves cançons acumulen més de 20.000 reproduccions a les diferents plataformes digitals.

- Publicitat -

Pel que fa als seus concerts, tenen un directe innovador en el qual mesclen les seves cançons amb adaptacions al català dels temes més actuals (Rosalía, Quevedo, Aitana, Vicco…). És possible fer un directe musical com una sessió de DJ? Koeman ho fa realitat! El seu espectacle ha trepitjat escenaris de diferents festivals de renom com ara la FiM de Vilaseca o el Nomad Festival.