Després del gran èxit de “Cap. I: CARI” i “Cap. II: EUGA DE NIT”, Julieta presenta el primer senzill de “Cap. III COM AQUELL AGOST”, tercera i última part del seu proper àlbum.

Durant l’estiu, la cantant barcelonina ha fet concerts arreu de Catalunya i també ha publicat nova música en col·laboracions amb altres artistes, com és el cas de ‘No m’estima +’ amb Mushkaa. La tercera part del seu últim projecte semblava que no arribava, però per fi aquesta mitjanit hem pogut escoltar-ne el primer avançament, ‘Enamorada de tu’.

Per a la producció, encara compta amb LOWLIGHT, que ha treballat amb artistes de renom com C. Tangana o Ana mena. I és que la cantant ha aconseguit que el seu estil musical sigui inconfusible, amb la combinació de ritmes urbans amb house, pop i electrònica.

- Publicitat -

El senzill ha vingut acompanyat d’un videoclip, que continua amb la temàtica nocturna, però on es poden veure els primers rajos de sol del dia.

La primera part del disc ens porta a la festa, al club, per traslladar-nos després al món oníric del segon capítol, on és molt fàcil enamorar-se irracionalment d’aquella persona especial que ens fa somniar. Ara, l’última part significa el retorn a la realitat, on descobrim que aquesta fantasia és impossible.

Serà el dia 15 de setembre que podrem gaudir de l’àlbum sencer, que portarà per títol “5 AM”, un concepte que engloba les tres parts que el configuren.