El duet format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas continuen enamorant-nos a base de bones cançons, bones lletres i bones produccions. Aquesta vegada es treuen del barret una magnífica “Em bategues”, una obra d’orfebreria pop on lletra i producció van ben agafats de la mà. La cançó descriu la sensació física d’un enamorament. El “Me lates” llatí adaptat a casa nostra. Concretament, la cançó vol explicar metafòricament com dues persones es tornen una de sola quan s’enamoren. El desig físic s’explica amb un batec de cor que va creixent, de la mateixa manera que en una relació d’amor va augmentant la necessitat de l’altre.

Produïda per Genís Trani i Xicu, juga amb ritmes contundents que acompanyen la melodia delicada de la cançó. La joia que en resulta és pop, però amb una base electrònica que l’empeny cap endavant i li aporta riquesa.

Ginestà continuen, doncs, mostrant-se com una de les bandes joves de pop més interessants del panorama musical català. Autors de hits com “Estimar-te com la terra”, “L’Eva i la Jana” i, darrerament, “De tot el món”, en el que serà el seu quart disc volen tornar a sumar una col·lecció de cançons que arriben directament al cor dels seus i les seves oients.

- Publicitat -