Avui 7 de setembre arriba a Youtube a totes les plataformes, Pacte de Familia, el tercer single de l’esperadíssim nou disc de 31 Fam, previst per aquesta tardor.

La portada del single Pacte de Familia és tota una declaració de principis: una Au Fènix inspirada en el símbol de la revista la Renaixença i una lletra reivindicativa en què Good Jan, de P.A.W.N. Gang transmet el llegat de la música urbana als 31Fam en una cançó en que es sampleja el mític “Ja soc aquí” pronunciat per Josep Tarradellas després de 36 anys d’exili.

Pacte de Família parla de tradició, de futur, d’amor, de passió, de llegat i de país i quin millor lloc per tocar-la per primera vegada en directe, que a la 21a Festa per la Llibertat que organitza Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

- Publicitat -

La programació de la Festa per la Llibertat ja havia anunciat les actuacions de vespre de Triquell, Jazz Woman i Figa Flawas entre moltes altres activitats.