Foto: Liam D

Amb la cançó “ AURORA ”, Figa Flawas continuen demostrant que són una de les formacions del pop urbà català més en forma. Immersos en una gira de setanta concerts per tot el territori que estan essent un èxit total, i després de sumar milions de reproduccions de les seves darreres cançons “ MUSSEGU ” que ha posat de moda la batxata catalana, “ DIABLA ” amb la Mushkaa i “ XALALÀ ” amb Lluis Gavaldà d’Els Pets, els vallencs se sumen a la tendència mundial dels “corridos tumbados”, que nascuts entre Mèxic i els Estats Units, encapçalen les llistes de referència de les principals plataformes digitals.

Aquest nou estil que uneix el folk tradicional mexicà i llatinoamericà amb la música urbana més avantguardista, combina a la perfecció el respecte per la tradició i la música que consumeix en massa la gent més jove. Els Figa Flawas, allunyats de les temàtiques més dures del gènere, es fan seu aquest estil i li donen la volta per explicar una història de desamor on el despit provocat pel rebuig acaba esdevenint una gran cançó. Una tragicomèdia que cuinem amb un toc de tristesa, un pessic de sàtira i molta energia positiva. Acaben de fer rodona la cançó la col·laboració a la secció dels vents dels Stay Homas i el clip que firma el seu realitzador de confiança Liam D, que anteriorment ha rodat també els clips de les cançons “ MUSSEGU ”, “ DIABLA ” i “ XALALÀ ”.

- Publicitat -