Mushkaa ha alegrat el dia als seus seguidors amb l’estrena de ‘El mambo’,  després de ser utilitzat en múltiples per la pròpia artista diverses vegades per la xarxa social de Tiktok.

Després de setmanes utilitzant l’inici del nou tema per realitzar contingut, Mushkaa ha publicat finalment la cançó, acompanyada d’un videoclip on apareix un bon grapat de gent ballant a la platja.

Irma Farelo, qui s’amaga darrere el nom artístic de Muskhaa, fidel al seu ritme urbà ha presentat un tema estiuenc, proper a la bachata i, de nou, amb col·laboració amb seu productor habitual: roots.

- Publicitat -

El mateix duet és el que va fer irrompre Mushkaa dins l’escena urbana catalana amb el primer disc de la de Vilassar “Tas loko mixtape”, publicat a principis del 2023 a Spotify on compta amb gairebé 200.000 mil oients mensuals.

Aquest estiu ja té programats fins a 20 concerts en festivals d’entitat al país com l’Acmpada Jove o el Portaferrada. Properament es podrà veure avui a la nit a Bigues i Riells – on potser ja estrena en directe el nou tema- el 6 de juliol a Sant Sadurní d’Anoia o el 8 de juliol a Vic.