Vespres d’alt voltatge i ressò de ritmes llatins. És la sorprenent proposta de Maria Jaume per les nits d’estiu i pels matins de l’endemà. El nou single “Ressaca a sa platja”, ens descobreix una faceta inèdita de la compositora mallorquina, que es reinventa de nou sense renunciar a la seva personalitat.

Enregistrada i produïda per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, “Ressaca a sa platja” compta amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia.

Aquest 2023 està publicant nova música en format single digital: “Ressaca a sa platja” pren el relleu a “Lo Que Romp Es Coret”, publicada el maig passat amb excel·lent acollida.

- Publicitat -

A més, Maria Jaume es manté activa als escenaris acompanyada per la seva banda, ampliada aquest estiu a format quintet amb la incorporació de la teclista Lídia Rodríguez, que se suma a Lluís Cabot (baix), Joan Vallbona (guitarra) i Joan Torné (bateria). Les properes dates de la gira són a Berga (20/7), Tarragona (21/7), Mont-ral (29/7), Riudarenes (04/8), Campanet (12/8), Beniarrés (19/8), i Clariana (02/9).