La banda de dancehall Boom Boom Fighters va llançar al febrer el seu primer LP ‘Confit’ i ara torna amb “TutukiSplash”, una cançó estiuenca, amb uns ritmes molt accelerats, per ballar sense parar i celebrar el sexe (sí, el sexe). “TutukiSplash” és un himne ballable al sexe, segur, conscient i respectuós. “Prou ja, tant de tabús com de grolleries masclistes: reclamem educació sexual i som, alhora, incapaces de celebrar i cantar-li i ballar-li a quelcom tan fabulós com simple quan és ben compartit i ben entès”.

“Hem volgut fer una cançó amb la qual convidar la gent a moure el cul davant del seu enamorat… o dels seus enamorats, si en tenen més d’un o més d’una… i veure com riuen i augmenta la temperatura de tot plegat”. El grup català, també assegura que “és una cançó festiva, desenfadada i, sobretot, enfocada a la pista de ball, on s’ofereixen algunes petites instruccions i hi ha uns passos a seguir, segons el gust de cadascú.

Boom Boom Fighters ens ho faciliten amb una cançó irresistible de dancehall vitamínic, que dona voltes als malabars lírics del cantant Cookah P, que és un mestre tant en català com en patois jamaicà, i convida la gent a moure el cos davant del seu/s enamorat/s.

- Publicitat -