Es la primera vegada que l´actor Roger Berruezo, enregistra una cançó inèdita i original , pensada exclusivament per a ell, que interpreta com a cantant en solitari. La cançó “Tornar a volar junts” (Fanatik Music segell català de Blanco & Negro Music) està composta pel cantant, músic i productor Miquel Abras, guanyador del Premi Carles Sabater (2004) i Premi Disc Català de l’any (2008). Ell ha estat l’encarregat d´escriure la música i la lletra amb la producció musical d’Oto Beats.

La cançó i el seu videoclip ja estan disponibles a les plataformes digitals. El videoclip es va enregistrar el mes de maig a l’embassament de Sau i compte amb unes impressionants imatges aèries del pantà mai vistes, a causa del període de sequera. El contacte amb la natura en aquest paratge únic, aporta una èpica i una profunditat molt especial a la peça musical.

“Tinc moltes ganes i em fa molta il·lusió presentar aquest senzill que parla del somni o desig de tenir una segona oportunitat per reviure moments únics i compartir‐los” declara el propi Roger Berruezo sobre “Tornar a volar junts”.

- Publicitat -

Actualment Roger Berruezo és una de les figures més destacades del teatre musical tant a Catalunya com a Espanya, i recentment ha rebut el Premi Teatremusical.cat a millor intèrpret en un rol masculí, per la seva interpretació de Robert a “Company”. En teatre ha protagonitzat molts espectacles musicals destacant el paper de Saïd a “Mar i cel” de Dagoll Dagom (2014), Robert a “Company” dirigit per Antonio Banderas (2021) o “Pretty Woman”, el musical sota la direcció de Carline Brouwer (2022) que ha estat més mesos en cartell de la temporada teatral 2022‐23. Al cinema i a la televisió l’hem pogut veure protagonitzant Acacias38 ( Tve 2015‐2016) o en l’èxit de Netflix; Machos Alfa (2022).