Fotografia promocional de Penélope

La banda de fusió Penélope ha tret aquest dimecres el seu nou single ‘Quemado de la luna’.  El tema parla de la soledat més profunda, que fa que les persones s’aïllin del seu món exterior, i ho fa mitjançant la figura d’un home llop. Amb aquesta cançó el grup fa un viatge al passat i recupera els sons electrònics i el homestudio. El videoclip que l’acompanya ha estat gravat i dirigit per Sergi Carmona i Martí Palazón.

Ara fa pràcticament un any del llançament del que va ser el seu últim àlbum “Esto es una locura”. És per això que Penélope ha volgut deixar enrere el so analògic i recuperar l’electrònica i els sintetitzadors, sons que recorden al seu àlbum debut “Polvos Mágicos”.

Penélope es defineix com un grup de fusió nascut entre Barcelona i la Costa Brava amb diverses influències. Entre aquestes es troben el flamenc, el folklore llatí o el rock. La banda, composta per Magí Valls, Eloi Ros, Aitana Chanca, Pablo Hanz i Josep Tremoleda, té un so particular que combina l’electrònica amb l’analògica. A això, li afegeixen lletres que narren vivències personals i que poden ser tant dolces com crues.

- Publicitat -