'SASSA' Nou Senzill del grup P.A.W.N Gang

El grup de trap barceloní P.A.W.N Gang (Pretty Ass White Niggas Gang) ha inaugurat l’estiu amb el seu nou senzill ‘SASSA‘. Tema estiuenc i fresc amb el qual volen fer veure que les vacances ja són a tocar. I és que el grup ha volgut trencar amb el que havia fet fins ara, i juntament amb el productor Makel Row, ha volgut apostar per l’Afrotrap.

P.A.W.N Gang, nascut l’any 2011, va aconseguir destacar pujant videoclips propis a YouTube que innovaven musicalment amb tot allò que es feia en aquell moment. És per això que són considerats un dels principals grups de música urbana al nostre territori, així com pioners del gènere del Trap.

Amb aquesta cançó, P.A.W.N Gang avança el seu nou disc, que té prevista la sortida a finals d’aquest any 2023. Tot i que no deixa enrere la seva essència, ‘SASSA’ suposa un trencament i un tancament pel grup, qui celebra RESPAWN, gira que els ha permès recordar els seus de anys de trajectòria. Amb aquesta cançó donen el tret de sortida a una nova etapa que ben segur mostraran als escenaris amb la seva inigualable i característica força.

- Publicitat -