Fotografia de Clara Ako de Arizaleta

Després de publicar la seva versió de la cançó popular ‘LA DAMA DE MALLORCA’, Maria Hein torna amb ‘FETS DE FIL’. Aquest és el primer single del que serà el seu segon àlbum i que veurà la llum al setembre.

En aquesta cançó que parla de desamor, la cantant mallorquina aposta pel pop amb presència de sintetitzadors, que ja havia utilitzat discretament en alguns dels seus temes anteriors. El seu pròxim àlbum seguirà aquest camí, amb un fort component electrònic i una producció minimalista. Producció, per cert, que ha anat a càrrec de Sr. Chen i Ferran Palau.

- Publicitat -

Maria Hein va debutar el 2021 amb l’àlbum “Continent i contingut”, que li va fer guanyar quatre premis Enderrock entre el 2021 i el 2022. Aquest any ha estat nominada als premis Alícia com a millor talent emergent. Queda clar, doncs, que a la cantant de ses illes li espera una carrera ben profitosa.