Verbena‘ és el nom del segon disc de Marc Grau Jr. que torna a la càrrega després d’haver publicat els singles ‘Travles’ i ‘Shadows’, el 2020, o el seu primer treball d’estudi ‘Summer Wildfire’ (2017).

Així doncs, ‘Verbena‘ és el disc de tornada a la música de Marc Grau Jr. on les cançons d’aquest nou àlbum giren entorn de tornar a trobar la identitat i buscar sintonia entre cos i ment, tot buscant la pau interior. De fet, és en el títol del disc on s’intenta emmarcar tot el missatge enfocant-ho total voltant de la planta, la verbena, una planta medicinal i cerimonial. Tot i això, la música i el ritme durant el disc hi és ben present.

Un disc que compta amb 9 cançons i significa el debut en català de Marc Grau Jr.Verbena‘ es va gravar en deu dies i que compta amb la participació Danny Momo, David Spinola, Lluís Vidal, Jordi Contreras, Jordi Mora, Victor Garcia i Marc Grau.

- Publicitat -