Fotografia: Instagram de Subliminal @subliminal_marc

Després del seu debut amb “El Presumit” el 2022, que el va fer sonar a les principals ràdios catalanes, el cantant barceloní SUBLIMINAL presenta el seu segon àlbum, “LUBO”.

Aquest treball està format per set cançons, entre les quals hi ha els singles ‘Per tu ningú’, ‘Cor blindat’, ‘Tu tens raó’ i ‘Un pla millor’. També compta amb algunes col·laboracions, com  la de ‘Pibas en atardeceres’, amb el productor Franklin Dam. Aquest tema s’ha presentat amb videoclip.

- Publicitat -

L’estil musical d’aquest disc segueix la línia de l’anterior, amb sons urbans com el reggaeton, el trap o el pop. A més, parla de les coses bones de la vida, des de l’amor fins a l’amistat. Ho fa, però, amb un to més seriós i adult.

Des de la seva estrena, SUBLIMINAL s’ha anat guanyant un lloc en la nova escena pop/urbana catalana. Al costat d’artistes més consolidats com The Tyets o Figa Flawas, ha entrat amb força dins del panorama musical català establert.