Sr. Corella s’estrena amb el seu primer disc “La bèstia de foc“, un llarga durada autoeditat sota segell independent. Autodefinit ell mateix com a un cantautor invisible amb el permís dels músics de veritat, Sr. Corella arriba a escena amb un potent disc sota el braç.

Són un total de 15 cançons les que formen el disc: ‘Desig’, ‘Secret’, ‘Temps’…
Música, lletres i la seva corresponent interpretació, tot de collita pròpia. Tot i això, també hi participen Sisco Vidal Sanz a la guitarra en cançons com ‘Maquillatge’ i ‘Història d’amor’, on també es compta amb la veu de Glòria Freixas.

Roger Gascon, que ha estat el productor del disc, també hi ha col·laborat enregistrant les bateries, el baix, la guitarra, ukelele, piano o les percussions. Procés que s’ha dut a terme a Gate 24 durant la primavera d’aquest any.

- Publicitat -