“De tot el món” és la cançó amb què Ginestà estrena la seva nova etapa, amb un canvi en l’àmbit musical i estètic, que culminarà el primer trimestre de 2024 amb la publicació del seu quart disc. El grup liderat pels germans Júlia i Pau Serrasolsas han creat una cançó absolutament pop amb un so contundent que emfatitza la seva sensació de canvi de paradigma i de perspectiva. Complementen aquest missatge amb la lletra, que parla d’amor, però que també és un agraïment a totes les persones que se’ls escolten i que els han acompanyat fins al present. Tal com expliquen els germans Júlia i Pau Serrasolsas, “després d’un disc d’amor com Suposo que l’amor és això (2022), ara volíem fer un pas endavant. Volíem continuar cantant a l’amor, però des d’un altre prisma. En aquesta ocasió l’amor és cap a nosaltres mateixos i la nostra gent”.

D’alguna manera, “De tot el món” també vol remarcar el camí que han fet els Ginestà, que els ha conduït a aquesta nova manera d’entendre el grup. “En realitat, també és una oda al fet de tirar endavant, de reinventar-se i d’entendre els canvis -tant si són dramàtics com si no- com una oportunitat”.

L’apartat de la producció destaca per la col·laboració que han fet el seu productor habitual, Cesc Valverde “Xicu” juntament amb Genís Trani.

- Publicitat -

Ginestà són una de les formacions joves del pop català més singulars inspirades. En poc menys de cinc anys -i una pandèmia-, el grup format per Júlia i Pau Serrasolsas, la guitarrista Andrea Puig i el bateria i productor Xicu, ha aconseguit èxits que ja formen part del cançoner popular català com “Estimar-te com la terra” o “L’Eva i la Jana”. A la tardor de 2023 Ginestà tancarà una gira llarguíssima per tancar-se a l’estudi i gravar el que serà l’esperat quart disc.