La cantant nord-americana Doja Cat ha presentat aquest divendres 16 de juny el seu nou single, ‘Attention‘. Amb aquest, dona tret de sortida a una nova etapa tant personal com musical. Fa un any que l’artista estava parada i no sorprenia amb cap tema nou. Aquesta parada ha vingut donada, en gran part, per l’operació de gola a la qual es va haver de sotmetre el juny passat. Una infecció a les angines va obligar-la a passar per quiròfan dues vegades en dos mesos, i la qual li ha requerit repòs vocal per tal de recuperar-se al cent per cent. Però si una cosa és clara, és que ara ha tornat i reclama “Attention”.

‘Attention’ és, per tant, el retorn de Doja Cat i ho fa mostrant un alter ego, “Scarlet“. Sembla que serà aquest el fil conductor dels seus propers llançaments musicals, segons el que l’artista ha desvetllat per xarxes.

- Publicitat -

El tema ha sorprès per tenir una llargada superior a l’habitual, ja que arriba quasi als 5 minuts. Al llarg d’aquests, Doja Cat barreja melodies de guitarra i rap, amb una lletra que és un crit a l’atenció, com bé porta per títol. L’artista ho lliga amb la necessitat de saber portar les males crítiques i els comentaris destructius que ha rebut durant aquest temps.