Screenshot

Per primera vegada, el productor i cantant Juan Magán, amb 7,8M d’oients mensuals a Spotify i 850k followers a Instagram es presta a fer una col·laboració en català amb Buhos, un dels grups de referència de la música popular i mestissa catalana amb prop de 3 7 4k oients mensuals, amb un acumulat a Spotify de 73M d’streams i 73k followers a Instagram.

En aquest nou single, compost per Guillem Solé i Pep Saula i que compta amb la producció del mateix Juan Magán, Victor Magán i Genís Trani, conflueixen la crítica al moment en què vivim i les relacions que establim a través de les xarxes socials.

La gira que compta amb prop de 60 concerts confirmats, passarà durant el 2023 per les principals ciutats i festivals d’Espanya i com van anunciar recentment, faran per primera vegada gira europea recorrent Madrid, Londres, Rotterdam, Utrecht o Milà.

- Publicitat -