El grup de música català Beals The Band ha publicat un nou àlbum íntegrament en català amb el nom de ‘Fem un pensa’ després de llançar quatre senzills: ‘Ara toca viure’, ‘Jo he decidit’, ‘Deixa un missatge’ i ‘Joc fred’. Aquest àlbum marca el primer disc completament en català de la banda de pop-dance.

Beals The Band és una banda de pop-dance de Barcelona que incorpora influències com el Neo-Funk i l’R&B contemporani, mantenint-se connectada amb els clàssics del gènere. Van començar a principis del 2016 i actualment estan formats per Àlex Murga a les veus i els teclats, Dany Valcárcel a la guitarra i Albert Monsalve també a la guitarra.

Amb la coproducció de Mario Patiño de La Atlàntida Estudio, Beals The Band ha decidit explorar un so pop-dance influenciat per artistes com Coldplay, Bruno Mars, Dua Lipa i Childish Gambino, entre d’altres, però adaptant-lo a les tendències musicals del nostre país, i especialment en català.

- Publicitat -

El primer àlbum de la banda de Barcelona, titulat ‘Use Protection’, va ser llançat l’any 2019, just abans de l’arribada de la pandèmia. Ara, segueixen amb aquest nou àlbum, que conté deu cançons que reflexionen sobre un món post-pandèmic, on tot ha canviat per tornar a ser com érem abans. A través d’aquestes cançons, Beals The Band aborda la lluita de les emocions individuals, a vegades compartides amb els altres, el pas del temps com a company de viatge estimat o odiat, i els records plens de vida per a aquells que ja no són aquí.