Un fragment del videoclip de 'Fins que deixi de fer mal'
Un fragment del videoclip de 'Fins que deixi de fer mal'

‘Fins que deixi de fer mal’ és el nom que rep la primera cançó, escrita, produïda i publicada en català de la cantant barcelonina Aiala. L’artista, més acostumada a cantar en anglès, ja havia cantat en català al disc de la Marató de TV3 l’any 2021 i al Desconcert d’ICat del 2022. Aquesta vegada, però, el tema és genuïnament seu.  A més, ‘Fins que deixi de fer mal’, és una de les cançons que formarà part de l’EP que Aiala publicarà al juliol d’enguany.

A cavall del hip-hop, el trap i l’R&B la cançó ha estat produïda per Scotty DK, un dels productors amb més prestigi de l’escena urbana catalana. Per Aiala aquesta cançó ha servit per empoderar-se. “Amb l’art es transformen emocions, i amb aquesta cançó jo he curat ferides” declara la cantant de Barcelona

En diverses entrevistes Aiala ha dit que cantaria en català quan li sortís “de l’ànima”. Finalment el moment ha arribat. “Si vols et canto en català” parafraseja al nou tema, que va acompanyat d’un videoclip molt estiuenc.

- Publicitat -