Yung Rajola, el lleidatà amb més flow, avança el primer single del que serà el seu proper disc que veurà la llum aquesta tardor. “De flor en flor”, que fuig una mica de l’urban i s’emmarca en una sonoritat més pop, narra la història d’un protagonista que busca l’amor contínuament en els ambients nocturns i només hi troba la buidor dels affairs passatgers cansat d’ “anar de flor en flor”.

Una situació que Rajola assegura amb la que se sent identificat per formar part de les generacions millenials i Gen Z que més connectats que mai a nivell digital i amb la llibertat sexual a l’ordre del dia, moltes joves busquen l’amor en l’hedonisme tot sortint de festa o utilitzant aplicacions de cites exclusivament per saciar el seu desig sexual. Quan s’adonen de que l’amor no és això, és quan neix la frustració.

De parlar amb la gent propera sobre històries d’amor i desamor, i compartir les experiències viscudes neix “De flor en flor”, que busca ser un tema referent en el que moltes joves es sentin identificades i puguin ballar-la tota la nit.

- Publicitat -

El productor d’aquesta nova cançó, i que també serà l’encarregat de produir el proper disc és Pep Saula, productor del grup lleidatà Sexenni. Pel que respecta al videoclip que acompanyarà la sortida de “De flor en flor”, està dirigit per Joel Munu i enregistrat a Torre Graells, Balaguer. L’argument del clip ens mostra com tres joves van a la festa multitudinària amb jocs, DJ’s i molta diversió. Tot i que comença molt bé, una assassina disfressada d’ós amorós desencadenarà una sèrie de fets que podrien perfectament protagonitzar una pel·lícula de cinema dels anys 80 tot barrejant terror i humor.