Si els inicis de Xicu van ser prou tendres amb les quatre cançons de l’EP ‘sol’, després d’un disc on parlava sobre la tristesa i la soledat, utilitzant sempre l’amor com a punt de vista, arriba el moment d’autodestruir-se amb un directe encara més fosc i potent!

Després de la publicació del seu primer llarga durada, ‘BLAU’, Xicu torna aquest 2023 amb noves cançons!

Ja va fer un primer avançament del que serà el seu pròxim àlbum amb ‘TESTIMU MoOoLT / DESTRUIR’, una cançó on col·labora amb el Teuma Thug, membre de la coneguda P.A.W.N GANG. Aquest senzill és un monstre de dos caps. Per una banda, descriu l’amor perfecte i idíl·lic de quan s’està cegament enamorat, i per una altra banda, reflexiona sobre com et pot destruir tot allò al que ens aferrem per acabar avançant i escapar de la foscor d’un mateix.

- Publicitat -

Ara, presenta ‘EL TEU AMOR’, un segon senzill on no hi pot faltar la col·laboració d’una de les artistes que més ho està petant en el panorama, la Julieta, i on l’amor torna a ser el protagonista. Una cançó on es parla de la felicitat que et produeix estar enamorat i com es pot arribar a sacrificar tot per algú, fins arribar a racons tòxics i obsessius. ‘EL TEU AMOR’ ens mostra una petita part del Xicu on combina a la perfecció el trap amb ritmes de pop, hyperpop i synth pop.

La cançó formarà part de l’EP “22” que es publicarà el 19 de maig.