Foto: Xavi Souto

Després de la publicació del seu primer llarga durada, ‘BLAU’, Xicu torna amb noves cançons.

Amb estils que passen pel trap, pop, hyperpop i synth pop, arriba ‘22’, un EP amb una sonoritat molt més radical a tots els treballs anteriors. Són quatre cançons on l’energia i la potència dels greus manen al 100%. Dins aquest frenetisme, però, s’hi poden trobar petits matisos i moments de calma que fan que les parts potents guanyin encara més protagonisme. Així com en treballs anteriors manaven la dinàmica i el minimalisme, en aquest treball es trenca completament amb això i manen les repeticions infinites de seccions o frases i els beats en loop constant.

‘22’ tracta també l’amor com a protagonista, des d’aquell amor “perfecte” i “idíl·lic”, com també les reflexions sobre com et pot destruir tot allò al que ens aferrem, i els racons tòxics i obsessius als quals podem arribar per “amor”.

- Publicitat -