La cantant nord-americana Taylor Swift ha llançat avui la nova edició deluxe del seu últim àlbum “Midnights”, “Midnights (Til Dawn Edition)”. Aquest compta amb noves versions de dos dels temes principals de l’àlbum: ‘Karma’ i ‘Snow on the Beach’. També s’hi pot trobar un nou tema, inèdit fins ara, ‘You’re Losing Me’.

Taylor Swift va anunciar l’arribada d’aquest àlbum amb un tweet, en el qual admetia una devoció per l’artista Ice Spice, amb qui ha fet una nova versió de la cançó ‘Karma’. Però la joia de la corona ha estat l’esperada ‘Snow on the Beach’ (Feat. More Lana del Rey). L’artista ha especificat que la van tornar a gravar després que el públic fes un clam per poder escoltar més a Lana del Rey en aquest tema. A més a més, Swift ha llançat una nova cançó que mai fins ara havia cantat i que porta per títol ‘You’re Losing Me’.

- Publicitat -

Actualment, la cantant nord-americana es troba de gira per diferents estadis dels Estats Units amb “The Eras Tour”. Gira on es poden escoltar les cançons dels diferents àlbums de la seva trajectòria musical fins al moment, que ella defineix com a eres.