La cantautora Sara Terraza ha publicat el que és el seu primer disc, “Ja ploraré després”, produït per Dani López. 10 cançons amb una sonoritat molt variada i que volen mostrar la transformació i transició personal i musical per la qual l’artista ha passat al llarg d’aquests últims anys. Català, castellà i anglès són els idiomes que trobem dins d’aquest àlbum. Tots els temes comparteixen una dimensió orgànica i electrònica sensual, paraules amb què Terraza defineix l’estil d’aquest treball.

Sara Terraza debuta musicalment amb només 17 anys al programa Oh Happy Day de TV3, l’any 2013, amb el grup coral Geriona. A partir d’aquí inicia, ja de manera professional, la seva trajectòria musical. I és que “Ja ploraré després” no és el seu primer treball discogràfic. L’any 2016 ja va editar el seu primer EP, que portava per títol “Sara Terraza & The Black Sheep”.

El disc es pot escoltar a totes les plataformes digitals i a YouTube, però ja es podrà escoltar en directe el 30 de juny a Castelldefels, el 9 d’agost a Girona o el 21 de setembre a Barcelona, primeres dates confirmades.

- Publicitat -